torstai 21. tammikuuta 2010

Australian avoimet 2010, osa 2


Turnauksen kiinnostavimmat ottelut etukäteen eiliseltä päivältä olivat Juan Martin del Potro - James Blake ja Justine Henin - Jelena Dementjeva. Aiemmin listaamistani ennakkosuosikeista kohtasivat Del Potro sekä James Blake. Ottelun voiton vei Del Potro viisieräisessä väännössä ja ottelu kestikin lopulta yli neljä tuntia.

Listaamistani ennakkosuosikeista kohtasivat myös Justine Henin ja Jelena Dementjeva. Ottelun voitti paluun kentille tehnyt Justine Henin. Syöntönmurtoja ottelussa nähtiin paljon, mutta Henin vei ottelun silti kahdessa erässä. Myös toinen belgialainen, Kim Clijsters selvitti tiensä kolmannelle kierrokselle.

Jarkko Niemisen toisen kierroksen vastustaja oli Rankan Florent Serra. Ottelun neljännessä erässä Niemisellä oli kaksi ottelupalloa, mutta Nieminen ei hyödyntänyt niitä. Ottelu meni lopulta viidenteen erään, jonka Serra voitti yhdellä syötönmurrolla. Ottelu kesti yli kolme tuntia ja Serra teki puolet enemmän helppoja virheitä, kuin Nieminen. Nelinpelissä Nieminen ja saksalainen Kohlmann voittivat neljänneksi sijoitetun parin 1. kierroksella.

Tänään sijoittamaton Marcos Baghdatis voitti sijalle 17 sijoitetun David Ferrerin. Naisisssa Alberta Brianti voitti sijoitetun Sabine Lisickin ja entinen maailmanlistan ykkönen, Serbian Ana Ivanovic hävisi Gisela Dulkolle tiukan ottelun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti